Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@19:45:48 GMT

بهترین هدفون بی سیم چه ویژگی‌هایی دارد؟ + قیمت

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۵۵۵۱۴

بهترین هدفون بی سیم چه ویژگی‌هایی دارد؟ + قیمت

فرارو- هدفون بی سیم یکی از بهترین راه‌های چاره برای رکب زدن به دزد‌هایی است که چشم طمع به گوشی شما دارند. با این هدفون‌ها دیگر لازم نیست گوشی را مدام دستتان بگیرید. با خیال راحت آن را در جیب یا کیفتان بگذارید و با بلوتوث آهنگ گوش کنید و تماس‌هایتان را پاسخ دهید. در این گزارش سراغ انواع هدفون بی سیم تو گوشی، دور گردنی و رو گوشی رفته‌ایم و نقاط قوت و ضعف و قیمت انواع آن‌ها را بررسی کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ویژگی‌ها و قیمت هدفون بی سیم تو گوشی اگر زیاد اشیا ریز را گم می‌کنید، به هیچ‌وجه سراغ هندزفری‌های تو گوشی نروید. این هندزفری نهایتا سه سانتی متر طول دارند و مدام دلشان می‌خواهد در گوشه و کنار پنهان شوند. موقع خرید این مدل هدفون بی سیم علاوه بر کیفیت صدا و وزن هندزفری، باید به ارگونومی آن‌ها توجه کنید. چراکه مدل‌های تقبلی هندزفری‌های تو گوشی به راحتی از گوشتان می‌افتند و ممکن است در خیابان یا مترو مدام دنبالشان بگردید. نکته دیگر درباره این نوع هدفون بی سیم، کیفیت مکالمه آنهاست. توجه داشته باشید که در این هندزفری‌ها فاصله میکروفون از دهان کمی زیاد است، برای همین در محیط‌های شلوغ مثل خیابان، عملا نمی‌توان با هدفون بی سیم تو گوشی مکالمه کرد. انواع هندزفری بی سیم یک باکس شارژ دارند که اگر همیشه آن را پیش خودتان نگه دارید، دیگر لازم نیست نگران گم شدن هندزفری بی سیم باشید. قیمت هندفون بی سیم اپل در بازار دست کم دو میلیون تومان است. طوری که هدفون بی‌سیم اپل مدل AirPods در بازار با قیمت دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود. قیمت AirPods New Generation بیشتر است و تا دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان می‌رسد. هر کدام از این هندزفری‌ها حدود چهار گرم وزن دارند و طول آن‌ها به چهار سانتی متر می‌رسد. این هدفون بی سیم تا پنج ساعت شارژ نگه می‌دارد و توانایی پخش سه ساعت موسیقی با ۱۵ دقیقه شارژ را دارد. قیمت انواع هندزفری بی سیم شیائومی خیلی کمتر است. اگر بودجه محدودی دارید، بهتر است سراغ شیائومی بروید. هدفون بی سیم شیائومی مدل Redmi AirDots یکی از کوچک‌ترین هندزفری‌های بی سیم موجود در بازار به حساب می‌آید، چراکه ابعاد آن کمتر از دو سانتی متر است. قیمت این هندزفری در بازار حدود ۳۵۰ هزار تومان است. قیمت دیگر مدل‌های هدفون بی سیم شیائومی از نوع تو گوشی به ۹۴۰ هزار تومان می‌رسد. هدفون بی سیم شیائومی مدل Air ویژگی‌های نسبتا جالبی دارد. برای مثال وقتی این هندزفری را از گوشتان در می‌آورید، به صورت خودکار موسیقی قطع می‌شود. این هدفون بی سیم می‌تواند تا ۱۰ ساعت بی‌وقفه برایتان موسیقی پخش کند و با ۱۰ دقیقه شارژ، ۷۰ دقیقه روشن می‌ماند. برای خرید هدفون بی سیم می‌توانید روی هندزفری سامسونگ مدل Galaxy Buds حساب باز کنید. قیمت این هدفون بی سیم در بازار یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان است. ابعاد این هندزفری نهایتا دو و نیم سانتی متر است. باتری آن تا شش ساعت برای پخش موسیقی کارایی دارد. اگر عجله داشته باشید می‌توانید با ۱۰ دقیقه شارژ کردن این هدفون بی سیم سامسونگ، تا ۱.۷ ساعت موسیقی گوش کنید. ویژگی‌ها و قیمت هدفون بی سیم دورگردنی مدل‌های هدفون بی سیم دور گردنی خیالتان را بابت گم شدن هندزفری راحت می‌کند، اما با توجه به اینکه بین بدنه اصلی و گوشی‌های هندزفری سیم وجود دارد، همچنان نگرانی خراب شدن سیم‌ها هست. به خصوص در مدل‌هایی که سیم جمع‌کن ندارند و گوشی‌ها از بدنه اصلی آویزان می‌مانند. نکته مثبت این مدل هدفون بی سیم نسبت به مدل‌های تو گوشی این است که می‌توانید با دکمه‌های روی بدنه موسیقی در حال پخش را عوض کنید یا به تماس تلفنی پاسخ بدهید.
سامسونگ مدل‌های مختلفی برای هندزفری بی سیم دور گردنی دارد. مدل پایه هدفون بی سیم U است که در بازار ۳۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود. مشکل سیم کوتاه در این مدل باعث شد سامسونگ سراغ هندزفری بی سیم دور گردنی Level U برود. سیم گوشی‌ها در این مدل از قسمت میانی بدنه خارج شده است و حدود ۳۷۰ هزار تومان قیمت دارد. یکی از مشکلات مدل Level U آنجاست که نقطه ثقل هدست در قسمت پشتی آن است و هر لحظه ممکن است هدفون از پشت گردنتان بیافتد. مگر اینکه آن را داخل یقه‌تان بگذارید. هدفون بی سیم Level U Pro ارگونومی و کیفیت صدای بهتری دارد. قیمت این محصول در بازار ۵۴۰ هزار تومان است. یکی از ویژگی‌های مثبت هدفون بی سیم سری Level وزن پایین و عمر باتری بالاست. مدل Level U Pro می‌تواند تا ۹ ساعت بی وقفه موسیقی پخش کند. اگر خواستید می‌توانید سراغ مدل U Flex بروید که قیمت آن در بازار ۵۲۰ هزار تومان است و ویژگی مهم آن انعطاف پذیر بودن بدنه اصلی است. با این تفسیر لازم نیست نگران شکستن بازو‌های هندزفری بی سیم باشیم. تصویر مربوط به هدفون بی سیم دور گردنی سامسونگ مدل Level U Pro است.  
انواع هدفون بی سیم شیائومی عموما قیمت بیشتری نسبت به هدفون‌های سامسونگ دارند. هدفون بی سیم شیائومی مدل Neckband در بازار با قیمت ۶۴۰ هزار تومان فروخته می‌شود. این هندزفری می‌تواند با یک بار شارژ تا هشت ساعت برایتان موسیقی پخش کند. این مدل ۴۰ گرم وزن دارد و سیم‌ها در آن آویزان می‌مانند.

از انواع دیگر هدفون بی سیم شیائومی می‌توان به مدل Sport اشاره کرد که فاقد بدنه اصلی است و دو گوشی با یک سیم که پشت گردانتا می‌افتد، به هم وصل شده‌اند. قیمت این هدفون بی سیم در بازار ۳۸۰ هزار تومان است. این مدل یکی از سبک‌ترین انواع هدفون بی سیم دورگردنی موجود در بازار است. طوری که تنها ۱۸ گرم وزن دارد. با خرید هدفون بی سیم شیائومی مدل Sport باید دائم نگران گره‌خوردن سیم‌ها باشید. ویژگی‌ها و قیمت هدفون بی سیم رو گوشی قبل از هر چیز باید از خودتان بپرسید هدفون بی سیم را برای چه کاری لازم دارید؟ اگر بیشتر به خاطر موسیقی گوش کردن دنبال هدفون بی سیم هستید، بهتر است کلا سراغ هندزفری بی سیم رو گوشی نروید. چراکه این هندزفری‌ها تکی هستند و صرفا از یک گوش برایتان موسیقی پخش می‌کند که اصلا حالت جالبی نیست. این هندزفری‌ها بیشتر به درد کسانی می‌خورد که زیاد در خیابان گوشی‌شان زنگ می‌خورد و مجبور به مکالمه مداوم هستند. این مدل هندزفری‌ها عموما میکروفون قوی‌تری دارند، برای همین گزینه بهتری برای مکالمه به حساب می‌آیند. البته باید توجه داشته باشید که هدفون‌های بی سیم رو گوشی دیگر رونق سابقشان را از دست داده‌اند و جایی در فهرست هندزفری‌های پرفروش ندارند. سامسونگ، شیائومی و اپل سراغ این نوع هدفون بی سیم نرفته‌اند، اما اگر بخواهید می‌توانید هدفون بی سیم جبرا مدل Classic بروید که حدود ۳۹۰ هزار تومان قیمت دارد. این هدست حدود ۱۰ گرم وزن دارد و با هر بار شارژ کردن می‌توان ۹ ساعت با آن مکالمه داشت. یکی از ویژگی‌های مهم این هندزفری بی سیم، قابلیت اتصال آن به دو گوشی به صورت همزمان است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: هدفون بی سیم هندزفری راهنمای خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)

قیمت شیائومی ردمی نوت 11 (Xiaomi Redmi Note 11) به عنوان یک میان رده توجه مخاطبان را به خود جلب کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کمپانی شیائومی چند سالی است که سهم عمده‌ای از بازار جهانی را به خود اختصاص داده و گرد و خاک به پا کرده است؛ شیائومی همواره سعی می‌کند که حداقل قیمت را در برابر بهترین و به‌روزترین قابلیت‌ها به کاربران خود ارائه دهد و قیمت محصولاتش در مقایسه با بسیاری دیگر از برندهایی که امروزه در بازار می‌بینید پایین‌تر است.

مشخصات گوشی شیائومی نوت ۱۱ از نظر نرم‌افزار

شیائومی نوت ۱۱ با رابط کاربری MIUI 13 و با اندروید ۱۱ اجرا می‌شود که قطعاً روان بودن و سازگاری خوب نرم‌افزار و سخت‌افزار آن شما را شگفت‌زده خواهد کرد؛ ولی هنوز مشخص نیست تا چند سال برای این گوشی از لحاظ نرم‌افزاری، آپدیت ارائه می‌شود.

می‌توان نقطه قوت پوسته سفارشی شیائومی را همان قابلیت‌های شخصی‌سازی زیاد آن دانست که کاربر را قادر می‌سازد بسته به سلیقه خود ظاهر و تم متفاوتی را به گوشی خود دهند و ردمی نوت ۱۱ نیز از این قاعده مستثنی نیست.

گرچه این نسخه از نرم‌افزار برخی از ویژگی‌های اندروید ۱۲ را ندارد، اما با این حال، شیائومی ادعا می‌کند که MIUI کاملاً بازسازی شده، حتی اگر از ظاهر رابط کاربری و طراحی آن نتوانید تشخیص دهید. نسخه جدید ظاهراً بر توزیع بهتر منابع برای مدیریت پردازنده و ذخیره‌سازی هوشمندتر تمرکز دارد.

به طور کلی توان گفت که نسخه می یو ای ۱۳ که در گوشی شیائومی نوت ۱۱ در نظر گرفته شده بسیار مرتب بوده، به طوری که هر کاربری به راحتی می‌تواند حافظه ماهیچه‌ای خود را با آن وفق دهد و کار با آن حتی برای کسی که برای اولین بار از رابط کاربری شیائومی استفاده می‌کند هم زیاد چالش‌برانگیز نیست.

از نظر نرم افزاری نوت ۱۱ ارتقا قابل‌توجهی داشته است. به لطف مدیریت بهتر رم نسخه جدید رابط کاربری عملکرد بسیار روان‌تری را به شما ارائه می‌دهد. طبق ادعایی که این شرکت سازنده داشته به لطف این نسخه، شیائومی نوت ۱۱ نسبت به نسل قبل خود تا ۴۰ درصد در مدیریت برنامه‌هایی که در پس زمینه اجرا می‌شوند موفق‌تر ظاهر شده است. همچنین استفاده از یک هسته جدید در نوت ۱۱ باعث شده است تا ۱۰ درصد مصرف شارژ بهتر شود.

مشخصات گوشی شیائومی نوت ۱۱ از نظر سخت‌افزار

نسبت به هزینه‌ای که برای Redmi Note 11 می‌پردازید، سخت‌افزار بسیار خوبی در اختیار شما قرار می‌گیرد. تراشه به کار رفته در بطن این گوشی Snapdragon 680 4G است. پردازنده گرافیکی نیز مطابق انتظار Adreno 610 است که هماهنگی مناسبی با چیپست دارد.

سخت‌افزار ردمی نوت ۱۱ شاید زیاد برای بازی‌های گرافیکی مناسب نباشد، اما فراموش نکنید این مدل برای رفع نیازهای روزمره و کارهای سبک ساخته شده و در این زمینه عملکرد تقریباً بی‌نقصی دارد. هرچند در اجرای اکثر بازی‌ها نیز عملکرد قابل‌قبولی دارد. شیائومی نوت ۱۱ در دو نسخه ۶.۴ و ۶۴.۱۲۸ گیگابایتی عرضه می‌شود.

در رابطه با تراشه استفاده شده در این گوشی می‌بایست گفت که یکی از بهترین تراشه‌هایی است که می‌توانید در کلاس میان‌رده پیدا کنید. در طول مدت زمانی که با آن کار کردیم هیچ گونه لگ و یا کندی مشاهده نکردیم. گرچه نمی‌توان انتظار داشت که همانند گوشی‌های تراز اول بازار عمل کند؛ اما در هر صورت اکثر برنامه‌ها را به خوبی اجرا کرده و حتی در اجرای برخی از تایتل‌های معروف بازی هم مشکلی نخواهد داشت. گرچه باید در نظر داشت که این گوشی بیشتر برای کارهای متداول روزانه ساخته شده و نباید به عنوان یک گوشی مخصوص بازی به آن نگاه کرد.

باورکردنی نیست حتی با وجود اینکه نوت ۱۱ در مقایسه با خیلی از گوشی‌های این کلاس که در بازار موجود هستند امتیاز قابل‌توجهی هم کسب نکرده، در اجرای اکثر برنامه‌ها هیچ مشکلی ندارد. در ادامه به برخی از این امتیازات نگاهی خواهیم انداخت.

امتیاز کسب شده در بنچ مارک آنتوتو نشان می‌دهد که شیائومی نوت ۱۱ از بسیاری از بازی‌های موبایلی پشتیبانی خواهد کرد. گرچه پردازنده گرافیکی Adreno 610 قدیمی است، اما تست‌های انجام شده از طریق partner GameBench نشان داده که عملکرد آن برای اجرای بازها کافی به نظر می‌رسد. در مورد عملکرد گیم گوشی شیائومی نوت ۱۱ هم می‌توان گفت که بازی پابجی به راحتی اجرا می‌شود، ولی انتظار نداشته باشید که سطح نمایش جزئیات آن همانند گوشی‌های پرچمدار یا گیمینگ عالی باشد، برای مثال ممکن است که شما نتوانید کیفیت UHD را فعال کنید، اما تیراندازی با سرعت تقریباً ثابت ۳۰ فریم بر ثانیه با کمترین سطح جزئیات اجرا می‌شود.

دمای گوشی نیز یکی از مواردی است که همه کاربران چه افرادی که بازی می‌کنند و چه بقیه افراد به آن توجه می‌کنند. دمای ردمی نوت ۱۱ به ۳۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد که کاملاً طبیعی است و جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد. همچنین در تست پایداری تراشه نیز این گوشی امتحان خود را پس داده و به بهترین شکل ممکن عمل کرده است.

از نظر اتصالات، گوشی نوت ۱۱ دارای Wi-Fi ac دو بانده با Wi-Fi Direct و از بلوتوث ۵.۰ پشتیبانی می‌کند. البته شیائومی ردمی نوت ۱۱ قابلیت‌های ارتباطی دیگری نیز دارد که در جدول مشخصات دقیق به آنها اشاره کرده‌ایم.

طراحی گوشی شیائومی نوت ۱۱

۱۱ این غول چینی حتی برای طراحی گوشی‌های اقتصادی خود نیز وقت زیادی صرف کرده و آن‌ها را به زیباترین شکل ممکن ساخته است. تمام بدنه پلاستیک است، اما بازهم چیزی از ارزش‌های آن کم نشده و بازهم شاهد یک کیفیت قابل‌قبول آن هم در این رنج قیمتی هستیم. با وجود اینکه، فریم و پنل هر دو از پلاستیک است، اما Redmi Note 11 نه تنها ظاهری زیبا و منحصربه‌فرد دارد، بلکه وزن ۱۷۹ گرمی آن، باعث می‌شود گوشی شیائومی نوت ۱۱ در لیست خوش دست‌های بازار قرار بگیرد.

شاید این از معدود جاهایی است که نمی‌توان به بدنه پلاستیکی شیائومی نوت ۱۱ خرده‌ای گرفت چرا که کیفیت ساختش این نقص را پوشش داده است البته نمی‌توان مشکل جاماندن اثرانگشت روی گوشی را نادیده گرفت که البته با توجه به خوش‌قیمت بودن گوشی، این موضوع کاملاً طبیعی است و تمام گوشی‌هایی که با بدنه پلاستیکی ساخته شده‌اند با این مشکل روبه‌رو هستند در طراحی گوشی Note 11 با لبه‌های خمیده روبرو هستیم که ظاهر آن را بد نکرده است.

بیشترین قسمتی که در طراحی ردمی نوت ۱۱ توجه شما را جلب می‌کند، شکل ماژول و قرارگیری لنزها در آنست که در نگاه اول شما را یاد گوشی‌های بالارده و پرچمدار این برند می‌اندازد. لنز سلفی شیائومی نوت ۱۱ نیز در حالت هول-پانچ کمترین فضا را از نمایشگر اشغال کرده است. سنسور اثر انگشت نیز روی کلید پاور تعبیه شده و عملکردی سریع و مناسب دارد. لنز دوربین‌ها به همراه فلش در یک کادر مستطیلی شکل قرار گرفته است که بیرون‌زدگی کم و معقولی هم دارد.

در قسمت بالا هم گوشی شیائومی نوت ۱۱ علاوه بر میکروفون ثانویه حذف نویز، یک جک ۳.۵ میلی‌متری صدا را نیز در خود جای داده است. شیائومی از جمله آخرین شرکت‌هایی است که هنوز یک بلستر IR را در برخی از گوشی‌هایش قرار می‌دهد. در حالی که اکثر کاربران این کار را بی استفاده می‌دانند، اما همچنان می‌تواند به عنوان جایگزین به کار آید.

همان‌طور که گفتیم جک ۳.۵ میلی‌متری علاقه‌مندان به موسیقی نیز در Note 11 وجود دارد. از نظر آپشن‌های رنگی نیز در سه رنگ جذاب آبی، سفید و خاکستری تولید شده است.

نمایشگر گوشی شیائومی نوت ۱۱

۱۱ نمایشگر به‌کار گرفته شده در Redmi Note 11 از نوع AMOLED بوده و وقتی به رزولوشن، نرخ نوسازی و تراکم پیکسلی آن نگاه بیندازید، کاملاً متوجه کیفیت بالای آن می‌شوید. این نمایشگر رزولوشن +Full HD و تراکم پیکسلی فوق‌العاده ۴۰۹ پیکسل در هر اینچ را داشته که باعث می‌شود دیدن عکس و فیلم روی آن حسابی لذت‌بخش شود. نقطه قوت دیگر نمایشگر گوشی نوت ۱۱ نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی است که روان بودن آن، در وب‌گردی و بازی کردن خیلی خوب به چشم می‌آید. حدود ۸۴.۵ درصد از پنل جلوی گوشی ردمی نوت ۱۱ به نمایشگر اختصاص یافته است.

در بیشتر مواقع، رابط کاربری اصلی و اکثر برنامه‌ها فقط با فرکانس ۹۰ هرتز اجرا می‌شوند. با این حال، اگر یک تصویر ثابت را برای مدت زمان کافی روی صفحه بگذارید، گوشی ردمی نوت ۱۱ گاهی فرکانس را تا ۶۰ هرتز کاهش می‌دهد. نرخ تازه‌سازی به‌طور طبیعی با لمس گوشی به ۹۰ هرتز می‌رسد که یک عملکرد بدون لگ و مشکل را برای کارکردهای سبک رو به متوسط از خود به نمایش می‌گذارد.

حتی اگر بگوییم که این گوشی طول عمر مناسب باتری خود را مدیون عملکرد بهینه نمایشگر است اغراق نکرده‌ایم، چراکه نمایشگر گوشی ردمی نوت ۱۱ به خوبی کارش را انجام می‌دهد و فراتر از حد انتظار ظاهر شده است.

یک گزینه جدید در منوی تنظیمات روشنایی ردمی نوت ۱۱ دیده می‌شود که حالت Sunlight نام دارد و تنها زمانی در دسترس است که روشنایی خودکار غیرفعال است. این قابلیت ظرفیت پنهانی را آزاد نمی‌کند در عوض، قرار است همراه با تنظیم دستی روشنایی استفاده شود و همچنان به نمایشگر اجازه می‌دهد تا در صورت نیاز، روشنایی را در نور زیاد افزایش دهد. از خوبی‌های نمایشگر این گوشی باید علاوه بر روشنایی مناسب به عمق رنگ مشکی و به‌طور کلی کنتراست رنگی بهتر هم اشاره کنیم که نقطه قوت این گوشی در برابر رقبا هم به‌شمار می‌رود.

نوت ۱۱ شیائومی در مجموع دارای سه حالت رنگی Vivid ،Saturated و Standard است. دو مورد اول فضای رنگی DCI-P3 را هدف قرار می‌دهند و OLED pop را در اولویت قرار می‌دهند. هر دو حالت رنگ‌های مشابهی تولید می‌کنند، با Saturated حداکثر روشنایی کمی بالاتر و همانطور که از نام نشان می‌دهد، رنگ‌های اشباع‌تر را در نمایشگر گوشی شیائومی نوت ۱۱ ارائه می‌دهد.

اسپیکر گوشی شیائومی نوت ۱۱

اینکه یک گوشی چه صدایی داشته باشد نیز برای بسیاری از کاربران مهم است. در رابطه با گوشی نوت ۱۱ هم می‌توان گفت که با برخورداری از یک اسپیکر دوگانه بلندی صدای کافی را ارائه می‌دهد و به خوبی حس استریو صدا را به کاربر منتقل می‌کند. ماکسیمم حجم صدا برای این گوشی ردمی نوت ۱۱ ۸۹ دسی‌بل اندازه‌گیری شده است.

باتری گوشی شیائومی نوت ۱۱

یک باتری حجیم ۵۰۰۰ میلی‌آمپری برای این گوشی شیائومی در نظر گرفته شده است که مصرف بهینه‌ای دارد و به سادگی یک تا دو روز کامل پاسخگوی نیاز شما خواهد بود. باتری نوت ۱۱ از فست شارژ ۳۳ واتی نیز پشتیبانی می‌کند که طبق گفته شیائومی تنها در یک ساعت باتری شیائومی نوت ۱۱ را فول شارژ می‌کند.

این گوشی یکی از میان‌رده‌های خوش قیمت بازار محسوب می‌شود و نمی‌توان انتظار عملکرد بسیار عالی از آن داشت، اما اگر بخواهیم به یکی از نقاط قوت آن اشاره کنیم، به‌طور قطع باتری است که حرف اول را می‌زند. اگر بر مصرف باتری گوشی خود مدیریت داشته باشید بعید نیست بتوانید با این گوشی چند روز سپری کنید بدون اینکه نیاز باشد که آن را به شارژ بزنید. اگر قیمت گوشی نوت ۱۱ را می‌دانید و یک گوشی خوش قیمت می‌خواهید که طول عمر باتری خوبی داشته باشد به انتخاب این مدل شک نکنید، چرا که به‌خوبی انتظار شما را برآورده می‌کند.

دوربین گوشی شیائومی نوت ۱۱

نوت ۱۱ شیائومی ترکیب چهارگانه دوربین خود را در ماژولی جذاب و مستطیل شکل جای داده است.

لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی این مدل، کیفیت بسیار خوبی داشته و سنسورهای فرعی اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، ماکرو و عمق سنج ۲ مگاپیکسلی نیز تکمیل کننده این مجموعه دوربین هستند. لنز اصلی قابلیت فیلمبرداری ۱۰۸۰ پیکسلی را دارد.

دوربین سلفی نوت ۱۱ نیز ۱۳ مگاپیکسلی است و عکس‌های سلفی نسبتاً شارپی ثبت می‌کند.

ما دوربین این مدل را به صورت دقیق بررسی کردیم و عکس‌هایی که با لنزهای مختلف این گوشی ثبت کردیم را در این نقد و بررسی در اختیارتان قرار دادیم.

دوربین سلفی ردمی نوت ۱۱

عکس‌های دوربین سلفی گوشی شیائومی نوت ۱۱ هم عالی هستند و جزئیات و دقت رنگی خوبی دارند.

به طور کلی می‌توان گفت عملکرد دوربین رضایت‌بخش است و در نور کافی عکس‌های جذابی را ثبت می‌کند.

ارزش خرید گوشی شیائومی نوت ۱۱

این مدل یکی از بهترین گوشی‌های میانرده شیائومی است که ارزش خرید بالایی دارد. با مقایسه قیمت گوشی ردمی نوت ۱۱ خواهید دید که اگر یک گوشی با قیمت مناسب می‌خواهید که نمایشگر، باتری، دوربین و حتی قدرت سخت‌افزاری مناسبی داشته باشد و هیچ وقت ناامیدتان نکند، خرید گوشی شیائومی نوت ۱۱ را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

با توجه به مشخصاتی که در این نقد و بررسی برای شما توضیح دادیم و طراحی و خوش‌دستی این گوشی، می‌توان گفت قیمت گوشی نوت ۱۱ یکی از بهترین‌های بازار است و می‌تواند یک گزینه ایده‌آل برای شما باشد. کافی است ردمی نوت ۱۱ را با مدل‌های مطرح بازار در این کلاس مقایسه کنید تا بهتر متوجه کیفیت و ارزش خرید بالای آن شوید.

قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۱

۶۴-۴؛ ناموجود

۶۴-۶؛ ناموجود

۱۲۸-۴؛ قیمت از ۶,۸۹۷,۰۰۰ تومان

۱۲۸-۶؛ قیمت از ۶,۹۸۰,۰۰۰ تومان (نسبت به دوم اردیبهشت ثابت مانده است)

۱۲۸-۴ (چین)؛ قیمت از ۶,۷۴۷,۰۰۰ تومان (نسبت به دوم اردیبهشت ثابت مانده است)

۱۲۸-۶ (چین)؛ قیمت از ۶,۵۸۰,۰۰۰ تومان (نسبت به دوم اردیبهشت ثابت مانده است)

کد خبر 750701

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد
  • قیمت گوشی امروز 16 اردیبهشت 1403
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • شیائومی پوکو F۵ + مشخصات، دوربین، قیمت و بررسی گوشی Xiaomi Poco F۵
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)